Home Page
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Σε αυτή την σελίδα θα μπορείτε να διαβάσετε της ανακοινώσεις του συνδέσμου, του ενιαίου φορέα συνδέσμου
Θύρας 13 και άλλων συνδέσμων που ανήκουν στον φορέα.

08/07/10  Βαρδινογιάνεια

Το κείμενο που ακολουθεί δεν είναι ανακοίνωση της θύρας 13 Κρήτης αλλά μια απλή αναφορά των γεγονότων που συνέβησαν στο στάδιο του Ρεθύμνου.


Επειδή το περιστατικό στα χτεσινά Βαρδινογιάννεια δεν πέρασε εντελώς απαρατήρητο όπως θα ήθελαν και δεν πρόλαβαν να το θάψουν πλήρως τα ΜΜΕ, και επειδή για το τι έγινε επικρατεί ένα ράδιο αρβύλα χωρίς προηγούμενο θα θέλαμε να ενημερώσουμε για το τι  έγινε την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010 στο δημοτικό στάδιο Γάλου στο Ρέθυμνο.

Καταρχήν ανηφορίσαμε προς το γήπεδο περίπου 60-70 άτομα από όλους τους συνδέσμους της Κρήτης καθώς και Παναθηναικοί που αν και ανένταχτοι δεν επιθυμούν την επιστροφή της ΠΑΕ στη προ πολυμετοχικότητας κατάσταση.

Με αυτοκίνητα και μηχανάκια, οι περισσότεροι με διακριτικά του Παναθηναικού και των συνδέσμων μας φτάσαμε έξω από το γήπεδο. Εκεί χωριστήκαμε και αυτοί που φορούσαν διακριτικά πήγαν κανονικά από την είσοδο ενώ περίπου 10 άτομα χωρίς διακριτικά πήγαμε από την πίσω μεριά του γηπέδου και πηδώντας ένα φράχτη που είχε εκεί μπήκαμε στον περιβάλλοντα χώρο  και πλησιάσαμε στο δεύτερο φράχτη που υπήρχε για το γήπεδο.

Εκεί απλώσαμε ένα πανί 20 μέτρων που έλεγε: ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΟΥΛΑ ΤΗ ΠΑΕ και μείναμε εκεί για λίγο. Ελάχιστα λεπτά αργότερα κάποιος άρχισε να τραβάει το πανί και στη προσπάθεια μας να το κρατήσουμε το έσκισε στη μέση, όταν είδαμε ότι είναι αστυνομικός με στολή τον ρωτήσαμε γιατί το έκανε αυτό και απάντησε ¨γιατί έτσι μου αρέσει¨, ενώ όταν ζητήσαμε πίσω το πανί που πήρε αρνήθηκε να μας το δώσει.

Κάπου εκεί εμφανίστηκαν και κάποιοι μπράβοι από τη μέσα μεριά του φράχτη και μας ρώτησαν τι ήρθαμε να κάνουμε. Η απάντηση μας ήταν αυτό που είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε εξαρχής, μια απλή διαμαρτυρία καθώς και να δείξουμε το τι θέλει ο κόσμος του Παναθηναικού προς τους  Βαρδινογιάννηδες μιας και δεν έχουμε την ευκαιρία να εκφραστούμε με κάποιον άλλον τρόπο ή να μας ακούσουν. Ταυτόχρονα αστυνομικοί ήρθαν από πίσω μας και ο επικεφαλής τους μιλώντας μας ευγενικά μας είπε πως δεν επιτρέπει το πανί ή οτιδήποτε άλλο τρόπο αντίδρασης στο χώρο αυτό, απαντήσαμε ότι είναι δικαίωμα μας να διαμαρτυρηθούμε εφόσον ούτε επεισόδια προκαλούμε, ούτε τους αγώνες επιχειρήσαμε να διακόψουμε, ούτε προσπαθήσαμε οτιδήποτε άλλο που θα τους έδινε δικαιώματα για να μας εμποδίσουν.

Την ίδια ώρα τα παιδιά που ήταν στην κύρια είσοδο εμποδίστηκαν να μπούν καθώς η αστυνομία ήταν ενημερωμένη πως κάτι τέτοιο μπορεί να γινόταν και τους έδιωξαν πηγαίνοντας απειλητικά προς το μέρος τους και λέγοντας τους ότι δεν έχουν δουλειά εδώ. Φυσικά αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν μιας και όρος απαράβατος για όλους ήταν το ότι δεν θα προκαλέσουμε κανενός είδους επεισόδια μιας και εκτός όλων των άλλων αυτό περίμεναν πολλά τσιράκια τους έτσι ώστε να πούν πως αμαυρώσαμε ένα αθλητικό γεγονός, πως προσβάλαμε τη μνήμη ενός νεκρού (του Παύλου Βαρδινογιάννη).

Στη συνέχεια και καθώς προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε πως δεν υπήρχε κάτι παράνομο στη παρουσία μας εκεί και πως θέλαμε απλά 10 λεπτά να διαμαρτυρηθούμε και στη συνέχεια θα αποχωρούσαμε ειρηνικά, ο επικεφαλής είπε πως θέλει 3 εκπροσώπους για να τους μιλήσει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Στην αρχή είπαμε πως δεν έχουμε κάτι να πούμε με τον συγκεκριμένο μιας και δεν ασχολείται με τα της ΠΑΕ παρόλαυτα δεχτήκαμε να τον συναντήσουμε.

Τρία παιδιά από εμάς πήραν προς τη μεριά της εξέδρας όπου περίμενε ο Βαρδινογιάννης συνοδευόμενος από καμιά 20αριά άτομα ενώ προς εκείνη τη μεριά υπήρχαν πάνω από 70-80 αστυνομικοί τριγύρω. Στην αρχή πήγαν να τους βάλουν πίσω από κάτι αμάξια αλλά κατόπιν τους πήγαν μπροστά του όταν είπε να τους φέρουν εκεί. Μόλις πλησίασαν για να συζητήσουν το πρώτο που είπε ήταν ποιοι είστε ρε; Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Και ταυτόχρονα προσπάθησε να χτήπησει με το γόνατο στα γεννητικα όργανα  αυτόν που ήταν πιο κοντά του, ταυτόχρονα κάποιοι από αυτούς που ήταν τριγύρω του άρχισαν να χτυπάνε και τους υπόλοιπους ενώ φώναξε συλλάβετέ τους και φυσικά οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα, ενώ κάποιος (όχι αστυνομικός) χτύπησε ένα από τα παιδιά στο λαρύγγι την ώρα που τα χέρια του ήταν ήδη πισθάγκωνα με χειροπέδες.

Οι υπόλοιποι τρέξαμε για να γλιτώσουμε τη σύλληψη ενώ ένα παιδί ακόμα τον συλλάβανε απέξω από το χώρο αυτόν και στη κατοχή του βρήκαν 2 καπνογόνα και όλους μαζί τους οδήγησαν στο τμήμα.

Εκεί τους έβαλαν σε ένα κελί αν και γενικώς τους συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Όταν ήρθε ο επικεφαλής δήλωσε στους 3 πως δεν είναι κρατούμενοι και όταν τον ρώτησαν για ποιο λόγο είναι εκεί τους είπε: ¨Για την ασφάλεια σας¨ ενώ έβαλε να φρουρούν την είσοδο έτσι ώστε να μην μπεί κάποιος χωρίς την άδεια του και έτσι ίσως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τα παιδιά που ήταν μέσα μιας και όλοι οι αστυνομικοί τους έλεγαν τι πήγατε να κάνετε, με ποιόν πήγατε να τα βάλετε, αφού είναι κράτος εδώ κτλ.

Τελικά κατά τις 11 το βράδυ τους άφησαν ελεύθερους μιας και δεν είχαν κάτι άλλο για να τους κρατήσουν.

Το όλο σκηνικό απέδειξε πολλά πράγματα σε πολλούς από εμάς. Για το πώς αντιλαμβάνονται οι Βαρδινογιάννηδες τη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου, του τι παντελόνια φοράνε λέγοντας πως ελάτε να μιλήσουμε και στη συνέχεια να επιτίθεται ακόμα και ο ίδιος ο Γιώργος! Και κατόπιν να τους συλλαμβάνει.

Δείχνουν τη δύναμη που έχουν και πως τη χρησιμοποιούν, αλλά ταυτόχρονα και την αδυναμία τους στο να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους, στο να επιτρέψουν την αντίθετη άποψη, στο να συμπεριφερθούν στους άλλους  σαν σε ανθρώπους και όχι σαν τη πλέμπα που έχουν συνηθίσει είτε να εξουσιάζουν απόλυτα είτε να τους γλύφει για να αποκομίσει οφέλη ή απλά να βρίσκεται υπό τη σκέπη τους.

Εμείς αυτό που αποδείξαμε είναι πως αντιδράσεις υπήρχαν και θα υπάρχουν προς αυτούς, δεν είμαστε υπάλληλοι τους όπως δεν είμαστε κανενός είτε αυτός λέγεται Βγενόπουλος, είτε Πατέρας είτε όπως αλλιώς απλά αναφέρουμε αυτούς γιατί πολλοί θα τρέξουν να βρούν διάφορους δάκτυλους μιας και οι θεωρίες συνομωσίας είναι από τη μεριά τους στη καθημερινότητα και πάντα ακόμα και όταν δεν είχαν εχθρούς ιδιαίτερους στον κόσμο του Παναθηναικού επινοούσαν με το ζόρι είτε οι ίδιοι είτε τα τσιράκια τους έτσι ώστε να έχουν δουλειά και να πουλάνε εκδούλευση και δήθεν προστασία.

Ακόμα και μέσα στο άντρο τους, το Ρέθυμνο όπου οι περισσότεροι είτε είναι τσιράκια τους και γλύφτες είτε απλά τους φοβούνται και δύσκολα περίμεναν αντιδράσεις, δείξαμε πως δε φοβόμαστε να μιλήσουμε, να αντιδράσουμε, να πούμε αυτά που πιστεύουμε παρόλες τις συνέπειες και τις απειλές.

Δεν υποκινούμαστε από κανέναν και αυτό είναι που τους φοβίζει περισσότερο από όλα, πως πάνω από όλα βάζουμε τον Παναθηναικό μας και είμαστε δίπλα του στις χαρές και στις λύπες, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα γήπεδα και στους δρόμους, ακόμα και στα κρατητήρια όταν χρειαστεί. Τα βάλαμε με αυτούς που είναι πάνω από νόμους, αστυνομίες ακόμα και πολιτικούς και έχουν τη δύναμη να μας εξαφανίσουν, ελέγχουν ακόμα και τα ΜΜΕ που κάποια μάλιστα με το γνωστό χαρτάκι που παίρνουν αντί ρεπορτάζ έγραψαν πως επιτεθήκαμε εμείς (!) καλά που δεν είπαν και για πρεζάκια εκεί προς το STAR...

Ευχαριστούμε τέλος όλα τα αδέρφια από όλη την Ελλάδα για τα μηνύματα τους και τη συμπαράσταση τους και πράγματι τη χρειαζόμαστε, να ξέρουμε ότι είστε εκεί δίπλα μας κάθε στιγμή και να ξέρετε πως κι εμείς παλεύουμε για όλους εσάς και για τον Παναθηναικό μας.

Υ.γ. Όλα αυτά μας έκαναν να θυμηθούμε και να κάτσουμε να διαβάσουμε αυτά που γράφαμε σε παλιότερες ανακοινώσεις μας τότε που εμφανίστηκε η ΠΕΚ και που είχαμε ξεκινήσει τον ανένδοτο, ακόμα πιο πρίν όταν είχαμε βγάλει το πανί που έλεγε: Ενωμένη Κρήτη, ενωμένη θύρα 13;;; και που είχε ξεκινήσει τότε την ένωση των συνδέσμων μας. Τώρα για ακόμα μια φορά μπαίνουμε μπροστά, όχι για να ευλογήσουμε τα γένια μας, αφού μόνοι μας ούτε είμαστε τίποτα ούτε μπορούμε να κάνουμε πολλά, απλά δείξαμε πως ενωμένοι μπορούμε τα πάντα, πως μπροστά τον κόσμο του Παναθηναικού κανείς δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο αρκεί να το πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι, να κάνουμε βήματα μπροστά, να πάρουμε αποφάσεις, να μη μένουμε στάσιμοι επειδή ¨έτσι είναι τα πράγματα¨ και επειδή ¨δε μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους¨ αλλά να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να πάρουμε κάποιες καταστάσεις στα χέρια μας δείχνοντας σε όλους πως και σκέψη έχουμε, και κρίση και άποψη, δε μας υποκινεί κανείς και έχουμε το κουράγιο να κάνουμε πράγματα για αυτό που αγαπάμε.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13  -  ΘΥΡΑ 13 ΚΡΗΤΗΣ
03/04/08   Θύρα 13 Κρήτης

Δυστυχώς οι καταστάσεις μας αναγκάζουν να βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση μιας και κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν για τον κόσμο του Παναθηναικού που μένει έξω από τα δρώμενα.
 
Καταρχάς συγγνώμη από τον Παναθηναικό μας που για ένα ακόμα παιχνίδι θα είμαστε μακριά του μιας και μας απαγορεύουν να τον στηρίξουμε.

Oπως όλοι γνωρίζετε την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι τίτλου με αντίπαλο τον Οφη στο νησί μας. Εμείς σαν οπαδοί του Παναθηναικού αποφασίσαμε πως σε αυτή τη κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα που αγαπάμε μιας και οι παίχτες δεν μας φταίνε σε τίποτα για τον πόλεμο που μας κάνει η διοίκηση, έτσι ώστε να τους βοηθήσουμε να κερδίσουν το παιχνίδι και αν όλα πάνε καλά να μην αφήσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στον Κόκκαλη όσο και αν προσπαθούν όλοι οι υπόλοιποι να τους το χαρίσουν.

Επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο(ανεύθυνο) επικοινωνίας κύριο Αθανασόπουλο και ζητήσαμε να πάρουμε μέρος των εισιτηρίων που εξασφάλισε ο Παναθηναικός από τον Όφη ώστε να είμαστε δίπλα στην ομάδα και να τη βοηθήσουμε να πάρει τη νίκη όπως εμείς ξέρουμε και όπως έχουμε κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν σε όλα τα αθλήματα.

Μετά από πολλές απόπειρες επικοινωνίας και όταν είδε πως η τακτική του να μας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του δεν ήταν αρκετή αποφάσισε να μας απαντήσει πως επειδή υπογράφουμε τις ανακοινώσεις του φορέα δεν πρόκειται να πάρουμε εισιτήρια για να δούμε την ομάδα μας ενώ με ύφος πρόσθεσε πως ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί από τις εφημερίδες.

Δυστυχώς μαζί με εμάς την πληρώνει και ο απλός κόσμος του Παναθηναικού, αυτός που μένει έξω από τις εξελίξεις και που πρέπει να γνωρίζει ποιος φταίει για την κατάσταση. Από ότι μάθαμε τα εισιτήρια δεν θα βγουν στα εκδοτήρια (θα πάνε στη ΠΑΛΕΦΙΠ και στη μπουτίκ) έτσι ώστε να αποφύγουν να πάνε οι "κακοί"  οπαδοί στο γήπεδο. Αυτοί που μοναδικό έγκλημά τους είναι πως τολμάνε και υπογράφουν τις ανακοινώσεις του φορέα, που τολμάνε να ασκούν κριτική στη διοίκηση, που δεν ψάχνουν αποδιοπομπαίους τράγους σε όποιον ρίξουν οι ¨αντικειμενικοί¨ και οι αυλικοί  στα λιοντάρια για να τον κατασπαράξουν, αλλά γνωρίζουν πως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, και το κεφάλι λέγεται Βαρδινογιάννης.

Τέλος κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι όσοι μεγαλώσανε σε αυτό το τόπο έχουν μάθει να είναι υπερήφανοι και να προχωράνε με το κεφάλι ψηλά γιατί μάχονται στη ζωή τους για τα πιστεύω τους που στηρίζονται  σε αξίες όπως αλληλεγγύη, συντροφικότητα, φιλία, αξίες που δεν φτύνονται για μερικά εισιτήρια. Θα συνεχίσουμε μέχρι να δούμε τον Ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μας εκεί που του αξίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτή είναι η αλήθεια κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και αν θες να ψάξεις για εχθρούς κοίτα δίπλα σου έχεις πολλούς. Εμείς είμαστε απέναντι εκεί μας τοποθέτησες αλλά να ξέρεις πως από τη δυσοσμία που υπάρχει στο χώρο της ΠΑΕ σίγουρα δε θα το αντέχαμε το ψέμα μυρίζει πολύ και εμείς έχουμε μάθει να ζούμε με την αλήθεια.

Ζητούμε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναικού στη Κρήτη που για άλλη μια φορά δεν θα μπορέσει να δεί την ομάδα του γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι φωστήρες, κάποιοι όψιμοι Παναθηναικάρες που αποφασίζουν ποιος επιτρέπεται και ποιος όχι καθώς και με ποιους όρους θα δεί την ομάδα που αγαπάει.

Εμείς ότι περνούσε από το χέρι μας το κάναμε, πλέον ο πολύς ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τι συμβαίνει και να κάνει ότι περνάει και από το δικό του χέρι και για να είναι δίπλα στην ομάδα και για να αλλάξει επιτέλους αυτή η σάπια κατάσταση που επικρατεί, αυτή η χιλιοπαιγμένη κωμωδία που ως θύμα έχει πάντα τον Παναθηναικό μας.

Οι σύνδεσμοι της Θύρας 13 Κρήτης

Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Σητεία, Ιεράπετρα, Αγιος Νικόλαος.


12/11/07   Σητεία Θύρα 13

Το SITIA CLUB GATE 13 ζει σε τρελούς πράσινους ρυθμούς από το 1995 στη πόλη μας πάρα τις δυσκολίες που προέκυπταν, η αγάπη μας για το Τριφύλλι μας γέμιζε με δύναμη και κουράγιο με αποτέλεσμα να συνεχίζουμε τον αγώνα και να δίνουμε το παρόν σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας.      
Σε λίγους μήνες ο Παναθηναϊκός μας θα γιορτάζει τα 100 χρόνια, είναι απαράδεκτο για την ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος να λείπει από αυτή τη γιορτή η ψύχη του συλλόγου που δεν είναι παρά ο πιστός οπαδός της ΘΥΡΑΣ 13 που δε σταματά να τραγουδά και να φωνάζει για το καλό της ομάδας που αγαπά όσο τίποτα άλλο στη ζωή του. Κάνετε κύριοι της διοίκησης έστω και μια φορά την αυτοκριτική σας. Ανοίξτε τις πόρτες στη πραγματική ΘΥΡΑ 13, δεν γίνετε αλλιώς, όλοι μαζί για τα 100 χρόνια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ

16/02/12  Θύρα 13 Κρήτης

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη...

Αυτή τη δύσκολη στιγμή για το Παναθηναϊκό μας,  που η ομάδα έχει αφεθεί μόνη της να παλεύει κόντρα σε όλους  καλούμε όλους τους Παναθηναϊκούς της Κρήτης να σταθούν στο πλάι μας στις κερκίδες του Παγκρήτιου αυτό το Σάββατο στον αγώνα με τον Εργοτέλη  για να πάρουμε ένα διπλό καθοριστικής σημασίας  για τη συνέχεια.

Καλούμε τον κόσμο που θα παρευρεθεί να μην αντιδράσει σε καμία πρόκληση και να μη πέσει σε καμία  παγίδα  που θα στηθεί με στόχο την ομάδα μας. Ούτε  χαζοί είμαστε ούτε πρόβατα είναι ξεκάθαρο πλέον τι επιδιώκεται από ‘’κάποιους’’ και διαμηνύουμε  προς όλες τις κατευθύνσεις  ότι η ομάδα θα  προστατευτεί  το Σάββατο με κάθε δυνατό τρόπο.

Ελπίζουμε οι “εγγυητές” της Πειραιώς να δώσουν έστω μια ευκαιρία σε αυτή την ομάδα και να μη τη στείλουν πρωτοδικείο δίνοντας χαρά στην ομάδα του δημοσίου .Όλοι εσείς  κύριοι μέτοχοι που έχετε παρατήσει την ομάδα στο έλεος του θεού , το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι ότι η πλειοψηφία από σας αποδεικνύεται  ανίκανη για το μέγεθος της ομάδας μας. Όσον αφορά λοιπούς αλλόθρησκους και παρκαδόρους  ανενεργών μετοχών  το μήνυμα που έχουμε να τους δώσουμε είναι ότι όσο και να προσπαθείτε ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ.

Είναι ώρα όλοι να καταλάβουμε  ότι το μόνο που έχει απομείνει σε αυτήν την ομάδα είναι ο κόσμος της. ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ,

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ  ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ…

Υ.γ. Γιάννη αδελφέ μας το Σάββατο αυτό το τραγούδι στην κερκίδα  θα είναι για σένα…

 


30/04/12    13 ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΑ 13 ΚΡΗΤΗΣ

    Ανακοινώνουμε ότι μετά τον αγώνα πόλο στα Χανιά την παρασκευή 4 Μαΐου θα γίνει γιορτή για τα 13 χρόνια θύρα 13 Κρήτης στο σύνδεσμο των Χανίων .Αναμφίβολα στην πιο δύσκολη χρονιά μας , όπου πολλοί σύνδεσμοι αντιμετωπίστηκαν φασιστικά και γνώρισαν πρωτοφανή πόλεμο από τις αρχές ,με το χαμό του Γιάννη να είναι νωπός ακόμα στις μνήμες μας ,αποφασίσαμε όλα τα κλαμπ της Κρήτης να γίνει αυτή η γιορτή ως ένδειξη ενότητας και να περάσουμε το μήνυμα ότι παρόλο που οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι τόσο για την ομάδα μας όσο και για τους συνδέσμους μας, τίποτα δεν είναι ικανό να μας λυγίσει. Η γιορτή είναι αφιερωμένη σε όσους πάλεψαν να γίνει αυτή η κίνηση πριν 13 χρόνια και χάραξαν κοινή πορεία σε εποχές δύσκολες για το συνδεσμικό κίνημα του παναθηναϊκού μας δείχνοντας έτσι ότι ενωμένος ο κόσμος μας δεν έχει να φοβάται τίποτα

Υ.Γ.1 ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ των παιδιών από το σύνδεσμο των Χανίων να σεβαστούμε όλοι το χώρο και τη γειτονιά του συνδέσμου, μη δώσουμε αφορμές σε κανέναν ,οι καιροί είναι περίεργοι…

Υ.Γ.2 ΤΖΙΓΓΕΡ ΠΑΡΕ ΤΗ ΓΗΠΕΛ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ,Η ΚΡΗΤΗ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ.
Web Page Maker, create your own web pages.